sábado, 19 de mayo de 2012


CURTS FICCIÓ
La Huida:
El bitllet de 50€ és el primer dels detalls que se’ns presenten inconexos quan comença el curt. Amb el mapa, localitzem les posicions dels objectes que anem coneixent i que són descrits meticulosament per un narrador omniscient. En aquesta presentació predominen els plans detall, ja que veiem petits objectes i situacions, com uns peus d’algú corrent, els personatges que tenen relació amb aquests peus i d’altres elements que trobaràn sentit al final.
Aquesta presentació es realitza a un ritme vertiginós per a aconseguir que el ritme no decaigués, i utilitzen frames molt curts i poques pauses. S’utilitzen efectes especials molt peculiars, com el viatge en línia recta a través dels edificis.
Aconsegueixen mantenir un alt nivell d’atenció amb aquest format trepidant i culminen el curt amb el gir final, que acaba sent que el corredor estava fugint perquè havia comès un atracament i els clients del bar corrien a agafar diners quan el protagonista s’entrabanca amb la corretja del gos. La potència d’aquest curt recau en el fet que segueix un estil de descripció atabalada que acaba desembocant en un final on tots els detalls convergeixen. 
    

No hay comentarios:

Publicar un comentario